luni, 10 martie 2008

Un nou locuitor in lumea lui Hundertwasser

M-a luat Ciurtina la rost ca cica as avea o lume imaginara, cu personaje inchipuite si Irine fabuloase. "Si cine-i aceasta Irina? Chiar exista sau ai luat-o razna cu totul?". Vezi bine, in locul ei si eu as fi intrebat la fel. Cine-ar crede ca pot exista atatea creaturi de basm in lumea unui singur om? Ceva trebuie sa fie fabulatie la mijloc, nu se poate altfel.

Pana si eu ma minunez de lumea mea, lumea in care Merveilleuse soeur ia trenul in directia gresita si face o calatorie initiatica prin sesuri, lumea in care Ciurtina insasi se invarteste intre tantre, mantre si yantre in timp ce coace cercei. Si in fiecare zi parca apare ceva si mai cusut cu ata alba de care sa ma minunez. De exemplu, acum cateva zile Irina mi l-a daruit pe Zoli, un prieten nou, mic, neastamparat si instabil, care are tot atatea fete si la fel de diferite ca degetele mele mutant de la picioare, ciudate si agitate cu sau fara lac rosu. In lumea mea si asa incredibila a aparut asadar un pitic pe care sa-l ajut sa-si descopere mereu noi si noi fetisoare si sa creasca (in multilateralitate, nu in inaltime, caci asa mititel va ramane mereu!). Bine-ai venit!

Un pitic atat de mic
Face baie-ntr-un ibric

5 comentarii:

Anonim spunea...

si plus ca zoli nu se gadila.. la sub brat ...

Simina spunea...

dar cine este zoli?

Anonim spunea...

intr-adevar, speram sa descoperim cat mai multe fete ale lui zoli...zise cami

hunkypunky spunea...

zoli? who the shush is zoli?
:D

Crisa spunea...

O sa-l cunoasteti cu totii pe Zoli intr-o zi...Stai sa mai creasca, sa vina in fata voastra si sa aiba puterea sa zica: "Da, domnule, sunt in toate felurile astea, si totusi sunt eu, luati-mi fiecare fel asa cum e si iubiti-ma!"